Monday, August 30, 2010

=.='

Ramadhan kali ni datang dengan penuh ujian. bnyk kesedihan yg menjengah sejak kebelakangan ni. esok dah nak balik manipal, terasa berat hati ni nak tinggalkan msia dalam keadaan kelam kabut mcm ni. niat ni hati nak delay je flight sampai lepas raya, tapi tak berani pulak nak balik sorg2 nnt, sebab perjalanan dari bangalore airport ke manipal yang sgt mencabar. so, terpaksa jugak balik walaupun kaki ni tak terasa nak melangkah. barang2 pun tak sempat nak beli lagi. :(

Ya Allah, permudahkanlah segalanya bagiku. AMIN~

banyak bnda sedih nk kongsi kt sini, tapi mood tak smpai lg utk menulis.
next time okie?

slamat berpuasa dan beribadat kawan2 :)

1 comments:

ain.zubaidah said...

salam..hee..jumpe jugak blog hang.
Ana, takziah eh... bnykkan bersabar and berdoa taw...i know u r one STRONG friend of mine...
=)

Post a Comment